Witgoed reparatie

De jarenlange specialisatie op het gebied van witgoed reparatie maakt Maas elektra de ideale partner als u onverhoopt met kapot witgoed komt te zitten. Of het nu gaat om een wasmachine reparatie, de reparatie van uw kookplaat, of een oven reparatie, uw witgoed kent voor Charles geen geheimen. Hij weet uit ervaring hoe vervelend het is om te moeten concluderen dat uw witgoed kapot gegaan is. Wat de reden van het defect ook is en ongeacht het tijdstip, het komt nooit uit. Daarom wordt de witgoed reparatie in de meeste gevallen snel, vakkundig en bij u op locatie uitgevoerd. Maas elektra levert tevens de benodigde onderdelen tegen een scherp tarief. En op alle witgoed reparaties krijgt u 3 maanden garantie zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Zo kunt u weer gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden.

Witgoed onderhoud

Een van de meest voorkomende oorzaken van kapot witgoed is geen of achterstallig onderhoud. Zoals alle machines en apparaten heeft ook witgoed onderhoud nodig. Tenminste, als u verzekerd wilt zijn van een lange levensduur ontkomt u niet aan tijdig onderhoud. Laat een erkende specialist regelmatig al uw apparaten inspecteren en onderhouden. Vaatwasser onderhoud of koelkast onderhoud? U heeft er misschien nog nooit zo bij stil gestaan, maar Maas elektra draait er de hand niet voor om. Zo zorgt u ervoor dat (het gebrek aan) witgoed onderhoud niet omslaat in witgoed reparatie, want voorkomen is altijd beter dan genezen.

Levering witgoed

Mocht het nu onverhoopt toch het geval zijn dat uw witgoed het einde van de levensduur bereikt heeft, dan bent u bij Maas elektra aan het juiste adres voor merk onafhankelijk advies en de levering van uw nieuwe witgoed. Charles heeft al meer dan 20 jaar contacten opgebouwd in de branche en staat garant voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien wordt uw apparaat netjes thuis bezorgd en geïnstalleerd. Charles gaat pas weg als alles naar behoren werkt. Want Maas elektra heeft service en persoonlijke aandacht nog hoog in het vaandel staan.

Bent u toe aan een nieuw apparaat, of wilt u Charles uw huidige apparaten laten inspecteren en onderhouden? Neem dan contact op en plan een afspraak.

witgoed reparatie