Machine onderhoud

Niets is belangrijker voor je waardevolle machinepark dan goed en tijdig machine onderhoud. Je moet er toch niet aan denken dat er machines uitvallen. Het wachten op de storingsmonteur, die vaak niet de juiste onderdelen bij zich heeft. Alle uren of dagen dat de machine stilstaat en geld kost in plaats van geld oplevert. De werknemers die ermee gemoeid zijn en alle collega’s die stilvallen omdat de machine ermee ophoudt. Een beetje machine storing of defect heeft vaak verstrekkende (financiële) gevolgen. Des te meer reden om machine onderhoud uit te besteden aan een specialist. Zo kom je niet voor onplezierige verrassingen te staan en lopen de processen en productie door zoals gepland. Voorkom machine reparatie en investeer in goed onderhoud.

Preventief onderhoud aan al je machines

Het preventief onderhoud aan je machines houdt meer in dan alleen het nalopen en smeren van bewegende delen. Charles Maas is gespecialiseerd in machine onderhoud en zit vaak met zijn neus bovenop de feiten. Slecht lopende lagers, ingesleten bewegende delen, blootliggende stroomdraad, versleten relais of knoppenkasten met kortsluiting. Allemaal zaken die op den duur funest zijn voor je machinepark, met alle gevolgen van dien. Charles adviseert om nooit op onderhoud te besparen. Preventief machine onderhoud is een investering die zich in de loop der jaren terugbetaalt. De minimale besparing van het niet onderhouden weegt nooit op tegen de kosten van machine reparatie.

Machine onderhoudsplan, een veilig gevoel

Wat geeft er nu meer rust dan een machine onderhoudsplan? De wetenschap dat alle cruciale delen geïnspecteerd zijn, bewegende delen gesmeerd en risicovolle onderdelen vervangen. Als je er op tijd bij bent hoeft een slecht onderdeel of versleten machine helemaal niet tot stilstand te leiden. Daarom adviseert Charles altijd een machine onderhoudsplan. Je weet van tevoren waar je aan toe bent en samen beperken we het risico op uitval. De jarenlange specialisatie van Maas elektra in machine reparatie en onderhoud staat garant voor een snelle, vakkundige oplossing op locatie. Met service en klanttevredenheid hoog in het vaandel en altijd ruimte voor persoonlijke wensen.

Neem voor meer info en onze scherpe tarieven contact op.