Service en kwaliteit in elektra

Maas Elektra is een ervaren bedrijf op het gebied van elektra, met een persoonlijke benadering en oog voor detail. Van levering, aanleg, nazorg en onderhoud van elektrotechnische installaties in de ruimste zin van het woord:

Maas Eelektra is ook actief in woningbouw en bedrijfspanden. Charles verzorgt installaties in kleinschalige nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties. Ook voor de verbouwing van een complete woning en de vernieuwing van alle elektra bent je bij Maas elektra aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring is Charles geen uitdaging te groot.

Charles Maas, elektricien in hart en nieren

Maas Elektra is sinds 1997 actief in alle vormen van elektrische installaties, zowel voor particulier als voor bedrijf. Service en kwaliteit in elektra, gemoedelijk en een fijn karakter, dat is onder meer de kracht van eigenaar Charles Maas. Dat, en zijn vakmanschap, wordt door de klanten enorm gewaardeerd. Een complete huisinstallatie aanleggen, elektra vervangen of extra groepen aanleggen, hij draait zijn hand er niet voor om. Charles heeft zich 15 jaar geleden gespecialiseerd in witgoed reparatie en het onderhoud daarvan. Vaatwassers, wasdrogers en ander witgoed apparatuur van alle merken en typen hebben geen geheimen. Is het apparaat echt niet meer te redden? Charles levert alle witgoed tegen een scherpe prijs, netjes bij je thuisgebracht en professioneel geïnstalleerd. Maas Elektra maakt het verschil in service, kwaliteit en klanttevredenheid!